Fabelis

Alla inlägg under december 2011

Av Fabelis - 19 december 2011 23:48

hej på er alla underbara där ute :)

detta kommer nog bli ett kort inlägg....


jag ligger just nu i sängen o lyssnar på när J spelar :)

http://www.climactic-records.com/hear_us_live_now.html     big luv!


jag hann skicka julklappen till Z wwiihhoo :D super glad !

hmm... jag var runt me mamma i stan, tittade lite i affärer o tog en kaffe :) alltid mysigt me mamma :D

imorr e de tisdag... har ett möte o gå på... sedan e de nog inget mer... måste kolla min kalender....

ajja som jag skrev början detta kommer inte bli ett långt inlägg för att jag känner att jag e jätte seg o fryser som ffffaaaaannn så ska nog strax lägga mej under täckt o titta på tv o sedan nanna.

pussar


Av Fabelis - 19 december 2011 13:51


hej alla sötnosar!


jag vaknade för x antal timmar sedan flr att jag skulle iväg på möte,men självklart så skulle det vara inställt.... ajja


nu sitter jag på balkongen me kaffekoppen i en handen o cigarett i den andra... jessy matador-alllez olla olé i högtalarna o J på sms :) underbart hihi



i alla fall igår hade jag en mysig dag me min älskade mamma o pappa till halv nio på kvällen typ... sedan var det en runda i stan me thuliisen... :) det var jätte kallt men inget en kopp kaffe från pressbyrån inte kunde fixa hehe :P vid halv nio ringde någon till mej från privat nr ... o de e bara en preson som ringer från privat.... o jag blev lite irriterad.... men jag släppte de... när jag hade kommit hem vid halv tolv så tänkte jag... ska jag ringa idioten? o se vad han ville men jag sket i de tänkte att de e lika bra ... men vid tolv någongång så ringde han... ohh... den människan borde sättas in på psyket! seriöst.... han e sjuk i huvudet....

jag ska sitta hemma till halv fyra typ sedan e de stan me mamma :) ska posta julklappen till J's son ( Z ) han e så jävla söt!!! o så ska vi kolla lite i affärer... självklart hehe annars så har jag nog inga planer för idag, vi får se vad dagen bjuder på :)


tänkte skriva nått från cosmopolitan :


Årets 74 hetaste tips:

1. planera redan på måndagen vilken trerättsmiddas ni ska laga tillsammans i helgen.Och vad ni ska göra mellan rätterna.


2.Ha höga krav! En studie visar att chansen är större att du får orgasm med någon du tycker är riktigt,riktigt het.


3.Cosmos killpanel var 100 procent eniga. Det hetaste messet man kan få är '' jag vill ha dej nu''.


4.Utmaning: skicka ett mejl till din partner som inleds med '' när jag kommer hem ikväll ska jag...''


5.Tvättdag? Sitt på kanten av tvättmaskinen och vira benen runt hans midja. Hett tips: Slå på ett av de längsta programmen.


6.Mumsa loss på lussebullar- en färsk undersökning visar att saffran är ett afrodisiakum.


7.Amerikanska Cosmo frågade på Twitter om fortsättningen på '' Let's make love...'' Svaret löd: ...in the SSAUNAAA:


8. ...somewhere we can get caught.


9. ...after I've finished reading Cosmo.


10.Om du är nära men behöver en liten push över kanten,testa att ändra tempot och kniiiiiiipa.


11.Be honom kyssa dej ömt i nacken under förspelet- efter brösten och underlivet är nacken svenska kvinnors mest erogena zon,enligt en rapport.


12.Enligt en studie gjord av UCLA är de bästa låtarna att ha sex till alla låtar av Marvin Gaye, She will be loved av Maroon 5 och David Guettas Sexy Bitch.


13.Strö zinkrika sesamfrön över din sallad.Zink ökar dina testosteronnivåer vilket kan leda till ökad sexlust.


14.''Don't call my penis cute. Even if it's dressed as a care bear,and it's giving you a care stare''. -Ashton Kutcher i filmen No strings attached.


15.Lägg en kudde under rumpan när ni kör missionären. Vinkeln ökar chansen att han kommer åt din G-punkt.


16.Låtsas att det händer!En studie visar att när kvinnoe härmade andhämtningen de har när de får orgasn,kunde de hjälpa den riktiga varan på traven. Plötsligt händer det...


17.Hyr hem DVDn Bridesmaids och skratta loss. Ett leende är guld värt även när det gäller kärlek. var positiv, inget är så osexigt som sura och negativa människor.Bra att tänka på när man raggar.


18.Inled veckan på ett sexigt sätt. Ett par varv i sänghalmen råder bot på måndagsdeppighet, enligt vissa experter.


19.På G-punktsjakt? Se till att vara riktigt upphetsad, det är då du lättast känner den.


20.Planerar ni semester till Miami? Boka en middag på restauranden Tantre,där alla rätter är komponerade av lusthöjande ingredienser.


21. ... eller besök Hylteberga gård,Skandinaviens enda bed and breakfast för naturister. Om du gillar tanken på att semestra naken,vill säga.


22. Eller varför inte satsa på en helg i Göt-la-borg? Enligt en undersökning är det den sexigaste dialekten.


23.Mot gymmet! Studier visar att kvinnor som tränar regelbundet får dubbelt så många orgasmer jämfört med de som inte gör det.


24.''Blicken'' var den enhetliga svaret bland både män och kvinnor på frågan vad de tänder mest på hos det andra könet.Tips Rama in dina ögon med 2000 Calorie mascara från Max Factor,130 kr


25. En av de vanligaste fantasierna hos svenskar är att ha sex utomhus. I vinter: Inled förspelet ute i det fria och gå sedan hem och få upp värmen.


26.''Hi Willian and Kate,it's Russell Brand. I've got some marital advice.Spice up things in the bedroom by pretending to be French.'' -Komikern ( och Katy Parrys man) ger äktenskapsräd till de brittiska kungligheterna.


27. Lär känna dej själv,bokstavligt talat. Utforska vilken berörning som funkar bäst för just dig,och utbilda sedan din partner.


28.Du når lättast klimax om du tänker på något eggande ( hur het din kille än är ).Behöver du inspiration? Ola Rapace,Alexander Skargård och Joel Kinnaman är de männen vi helst vill ligga med,enligt en undersökning.


29.En av sakerna som gjorde sexscenen i Twilight så het var att de hade väntat och väntat och väntat...Bygg upp stämningen ni med,genom att komma överens om en vecka då ni absolut inte får ha sex. Vi lovar,det är värt de.


30.32 procent fantiserar om att ha sex med sin kollega och 15 procent har haft sex på jobbet. Är det mad man-febern? Cosmo tycker: En fantasi som är bäst att behålla som en fantasi.


31. I radioprogrammet Hallå P3 avslöjade Blondinbella sitt bästa knep för att hångla mycket: När hon ser en söt kille går hon fram och ber om att få ta en bild till bloggen. Lärodom: Att våga ta intiativ lönar sej.


32.''No matter ehat you do,don't fake in bed''.


33.'' Klä av varandra på ett sexigt sätt. Kyss varandra över hela kroppe och använd tänderna för att få av plaggen. Börja långsamt för att sedan öka tempot.Bättre förspel finns inte!


34.Eric Amarillos vill du ligga med mej nu blev årets sommarplåga. att vara rättfram kan löna sej. Forskning visar att kvinnor är tydliga med vad de vill ha i sägen också får orgasm oftare.


35.Var femte svens i ålderna 20-35 år har träffat ocj inlett en sexuell repation med någon genom nätet. Tips: Gör kondomen till en del av förspelet.


36.Black swan vann en Oscar för bästa film. Har du testat ställningen''dansaren''?Stå mitt emot varandra,kyss och kramas samtidigt som du låter honom lyfta ditt ena ben och komma in i dej.


37.Mila Kunia (från Black swan ) sågs nyligen i komedin Friends whit benefits där hon spelade mot Justin Timberlake.Men ett KK-förhållande är inget som hon skulle kunna ha i verkliga livet: ''Casual sex is like communisim - good in theory,in execution it fails.


38.Justin Timberlake dök också upp på vita duken som läraren i filmen Bad teacher. Enligt en undersökning är just lärare det yrket vi främst drömmer om att ha i sängen. Rollspel,någon?


39.Stäng av mobilen! En ringande lur eller ett pling från Wordfeud kan störa även den hetaste akten.


40.''Everyone probably things that I'm a raving nymphomanic,that I have an insatiable sexual appetite,when the truth is I'd rather read a book'' .-Madonna


41.Utmaning: Nästa gång ni har sex, testa att göra allting,förutom att ha samlag.


42.'' Låt det hända spontanat och variera sexet ofta.Börja egga varandra nör ni är ute på stan till exempel. Viska lite dirty saker till varandra och ta på varandra nör ingen ser. Och låt det sedan hända... I bilen kanske?


43. 36 procent av tillfrågade kvinnor säger att de regelbundet fejkar orgasm. Tips: Berätta för din partner, det är det första steget till förändring.


44.Byt din vanliga deckare mot en erotisk novell.


45.Stress Inte bara en bummer i vanliga livet,utan också en riktig lustdödare. Tips-.Njut av en massage,lyssna på avslappnande musik och ge dig tid att komma på rätt humör.


46.Vissa forsskare menar att ett par bitar choklad kan vara mer effektivt än ett förspel. Mmmmmmmmarabou.


47.Get on top! Du bestämmer inte bara hastigheten och djupet,utan du kommer också åt att tillfredsställa dej själv samtidigt.


48.För mycket alkohol dämpar sexlusten,och minskar vår möjlighet att få orgasm.Så ta det lugnt me glöggen!


49.Enligt en ny studie är killen den som med störst sannolighet blir bakbunden under sex.Shoppingtips: Handklovar från Pistill.se,329 kronor.


50.Krydda till filmkvällen. Hyr hem klassikern 9½ vecka.


51.''Använd en sexleksak.Antingen köper du något som en överrasking,vilket aldrig slår fel, eller så pratar ni ihop er. Sakerna behöver inte kosta mycket, du kan ju fixa det mesta hemma. En handduk blir snabbt en ögonbindel,ett skärp ett oar handklovar.


52. Främja folkhälsan! Att ha sex en gång i veckan kan motverka hjärt-och kärlproblem, visar en studie.


53.Fotfetischen är den vanligaste sexuella fetischen i västvärlden. Ännu en anledning till att shoppa skor!


54. Hångla loss! Kyssar är bra för tänderna,eftersom all extra saliv som uppstår ( eller byts ) hjälper till att hålla munnen ren.


55.Ge dej själv en julklapp : Be din partner att göra det du tycker än allra,allra skönast.


56.Medellängden på de flesta förspel är 20 minuter.Kan ni testa att dra ut på det ännu lite längre ikväll?


57.''Hur får jag ännu mer lust?'' är en väldigt vanlig fråga. Experterna säger: Ju mer sex du har, desto mer vill du ha det.


58. 61 procent av tillfrågade kvinnor säger att de eggas av själva tanken att köpa sexleksak. Vi säger: Shop till you drop, baby!


59.Marilyn Monroe är en av alla kvinnor som upplevt svårigheter med att få orgasm.Mindtricket som hjälpte henne: Föreställ dig att din upphetsning är som en lampa med dimmer.Först lyser lampan med ett svagt ljus,sedan starkare och starkare och starkare tills den lyser i ett klarrött ljus.


60.Enligt forskning ligger det i mäns gener att älsa rumpor modell större, eftersom det är ett tecken på fertilitet. så rocka den där bootyn!


61.''Kolla honom självsäkert rakt in i ögonen samtidigt som du gör det du själv tänder på mest,så lovar jag att han tänder på det exakt lika mycket som du.


62.Svårt att slappna av i sängen? Gör som Beyoncé och utveckla ett alter ego. Hennes Sasha Fierce hjälper henne att våga på scen.


63. 56 procent av alla kvinnor väntar på att han ska ta första steget till en het akt. Utmaning: Nästa gång lusten faller på,testa att vara den som förför.


64.Många kvinnor fokuserar på mannens njutning.Nyårslöfte 2012: GÖR TVÄRTOM


65. Push your love button! Tillfredsställ dej själv med handen samtidigt som ni har sex. För majoriteten av alla kvinnor är den stimuleringen nödvändig för att kunna få orgasm.


66.Minst lika viktigt som akten är tiden efter. Forskning visar att det är under efterspelet som vi knyter an till varandra. Räkneform: Tiden för samlag x2=tiden för efterspel.


68.'' Överraska med ett nytt sexigt underklädesset i spets: behå,stringtrosor och stayups med tillhörande strumpebandshållare. Lägg dej sedan på söngen alldeles redo. När han kommer in och hittar dej där kommer han att bli både chockad,glad och tänd!


69.Inled morgonen med en dusch-tillsammans.


70.Smit från jobber för ett '' extern mote'' med din partner.


71.Ha sex delvis påklädda,som vissa av karaktärerna i den senaste säsongen av true blood. Hett!


72.Ladda ner appen Sex dice och utmana honom på en omgång ( hint: Båda blir vinnare ).


73. 11000 amerikaner skadar sig varje år när de har sex.Tips:Skeden är inte bara mysig,utan också säker.


74.Varje dag pågår cirka 100 miljoner samlag.Den populäraste ställningen? Missionären. Gör klassikern ännu skönare med massageolja.

 

såå... fan vad det var jobbigt att skriva allt :P hehe




Av Fabelis - 18 december 2011 13:35

god morgon sötnosar:)

detta kom jag hem med igår :P

 

o så köpte jag en fin julklapp till J's gulliga son :)

hoppas att han blir glad :D


sitter just nu o lyssnar på lite musik :)

o drömmer mej bort ....

vilka minnen man har hehe

:D:D:D


ajja

jag ska nog gå o sätte mej på balkongen me mamma nu.... kommer in senare  me ett roligare inlägg :P

pussar


Av Fabelis - 17 december 2011 18:52

just nu sitter jag i sängen o dricker te o läser min älskade  Cosmopolitan:) mmmmyyyyssssssss!!!  

 
Av Fabelis - 17 december 2011 12:35

A ringde precis o gav mej dagens prognos ... Ta på dej tio linnen elva tjock tröjor och treton jackor! De e jätte kallt och det blåstes som

 
Av Fabelis - 17 december 2011 11:40

god morgon :)

sitter just nu på balkongen o dricker kaffe m mamma :)

precis duschat,o fixat till håret....

snart in o sminka mej med sedan e man klar för en shopping runda :)

ffyy fan va jag har ont i min hals! ooohhh



igår la jag mej lite senare än jag ville :P

mamma kallade in mej till storarummet o vi kollade på nån skräck film o sedan bad boys 2 :P hehe

o så messade jag med J till halv tre typ... lagom trött idag :P


min Cosmopolitan kom i brevlådan igår... sitter o läser lite smått i den :D




SAKERDU INTE KA GÖRA NÄR NI GJORT SLUT!

som nybliven singel kan det hända att du fattar beslut som inte alltid är så lyckade.

som den där killen du raggade upp i fredags,eller drinkarna du drnkte båda din sorg och din värdighet i .

men du är inte ensam, så logga ut från hans faceook-profil och läs här!

tio tjejer berättar om misstag som de har begått efter att ha gjort slut.


Ringa,ringa igen,SMS-a... och ringa.

'' jag har ringt så många gånger att han slutade ta mina samtal.Jag blev så desperat att jag sa till min kompis att hon skulle rnga honom ch låtsas vara en tjej som var intresserad av honom, bara för att se om han var redo för att börja dejta igen. Tyvärr funkade inte det : Han avbröt henne direkt och sa : jag känner igen din röst, du är sofies kompis,Aj.''


Ta en drink...eler tio

''Efter att vi hade gjort slut gav jag mig ut på en klassisk girls night out som slutade med alldeles för många drinkar.

på den fullsatta nattbussen började den fulare sidan av mitt nydumpade tillstånd komma fram : Jag började fylleskrika om att alla killar är dumma i huvudet och bara sårar en,för att sedan kräkas,rillade av bussen och slå i huvudet.Kvällen slutade med sjukhusbesök för min del...''



Fånga hans uppmärksamhet på helt fel sätt.

'' för att få honom att ta kontakt med min köpte jag en ganska värdelös pressent till honom och lämnade den på hans jobb tillsammans med ett elakt och sarkatiskt bred. allt för att jag ville att han skulle ringa mig för en förklaring.''


Dejta hans kompis

'' Egentligen gjorde jag det inte för att hämnas påmitt ex eller göra honom illa,uta jag tyckte mest att kompisen var snygg och hade tyckt dt under de sisa månaderna av vårt förhållande.

men visst,att han såg mig med sin kompis bara några dagar efter att vi hade gjort slut var nog ganska ila.''


Ge honom en chans till.

'' Jag hade ett långdistansförhållandemen en kille som jag egentligen aldrig var så säker på. Nr vi gjorde slut ringde han hela tidn och bad om en andra chans. Till slut veknade jag och sa ja,bara för att sedan krossa hans hjärta-igen''


Vara ''Vänner''

''Efter att vi hade gjort slut gick jag ner massor i vikt och tyckte att jag såg jäkligt snygg ut.Sedan åkte jag till hans stad och raggae upp en okänd kille mitt framför näsan på honom. Dagen efter tog jag till och med en fika med mitt ex,eftersom han ville vara ''vänner ''.


''Råka'' träffa på honom

'' Jag gick en omväg varje dag bara för att gå förbi hans jobb där jag visste att jag skule stöta på honom.

vaje dag vi sågs vat det bara konstigt och stelt mellan oss och det verkade bara som att han ville komma bort från mig så fort som möjliget. ''


Raga upp Mr Wrong

''När jag tröttnade på att ligga på soffan och gråta över uppbrottet bestämde jag mig för att det var dags att ge mig ut i svängen igen.Men väl ute på krogen kom jag jämt på mig själv med att jämföra ala killar till mitt ex,så jag gjorde något radikalt : drog hem hans direkta motsat.

I dagsljuset var det dock solklart att ragget inte var något för mig...''


Skaffa dig en ny look

''Efter att mitt ex hade dumpat mig för en annan tjej gick jag raka vägen till frisören för att göra om mig. Inne på salongen visste jag precis vad jag vill ha : kortkort  och en färg som hårstylisten kallade 'bordeaux' men dagen efter vaknade jag,fortfarnde singel-ochmed en stor röd mopp på huvudet.''


Bli en Facebook-spion.

'' innan vi gjorde slut loggade jag knappt in på facebook. Men efter uppbrottet upptäckte jag att facebook var ett jättebra sätt att hålla mig uppdaterad om vad mitt ex hade för sig. Jag kollade upp alla tjejer i hans kontaktlista för att försök gissa mig till om någon av dem var hans nya flirt.

När jag såg en bild på honom med en tjej flippade jag ur och försökte lägga till henne som vän bara för att få reda på mer. Naturligtvis visste hon vem jag var och både hon oc han trdde att jag var världens psycho.''



var bara tvungen att lägga upp detta från tidningen :P

men men nu ska jag smika mej o iväg me mamii Pussar


Av Fabelis - 16 december 2011 23:35

hej på er sötnosar :)

jag ligger just nu i sängen o lyssnar på musik o messar me J :)

idag har jag haft en skön dag tycker jag :)

förutom att jag hade ett krig me xet... ohh vill inte ens gå in på de....

iallafall...

träffade A idag :)alltid lika kul :) snodde hans tröja hihi

super mysiiig hihi

 

   sedan kollade jag o mamma på film o åt gott :D hihi hon åt sina jäkla chips o jag mina älskade nötter :P o red bull måste man ju ha med :P hehe


men men... tänkte sätta upp 3 låtar som jag lyssnar på varje år innan jul :D älskar dom ! :D

sedan ska jag nog nanna för att imorr ska jag iväg me mamma o shoppa lite på morgonen :D



mina 3 jul låtar:D

de var allt från mej för idag :) pussar


Av Fabelis - 16 december 2011 10:25

god morgon alla sötnosar :)

nigga-baby te quiero  



är arg som fan för att jag skrev ett jätte långt inlägg för en stund sedan sen hängde min dator sej! OOHH!


ajja jag sitter just nu hemma hos min bror me en kopp kaffe för att mkb ska komma o fixa nått här o han e ju i polen...

dom ska komma mellan 8-16.... hhm.... hoppas att dom kommer snart :P


min pappa var här från åtta o nu gick han för att han ska till läkaren, han hade köpt kakor till mej o fixat kaffe :) hihi snäll pappa :D men ska skippa kakan känner jag :P hehe


men men... ska sitta här tills dom kommer sedan ska jag hem o börja tvätta :) känner mej lagom duktig idag :) vaknade klockan åtta o har bytat mina påslakan o städat rummet :) hihi ingen aning var den energin kom ifrån :P hehe


annars så ska jag inte göra så mkt idag... ska bara me min pappa till Xet för att hämta ett par saker... vill inte se honom men måste...

o sedan ska jag nog träffa A :)

han ringde för en stund sedan ( han lyckas alltid att få mej att skratta Underbar! )


min mamma e så jävla gullig, vid 20-tiden igår satt vi på balkongen o snacka o från ingenstans säger hon :

ta på dej, vi ska ut på promenad jag orkar inte sitta hemma!

haha såå, efter en LÅÅÅÅNNNGG runda kom vi hem,lagom trötta jag duschade o la mej i sängen.... men somnade inte förrän vid 4 tiden :S nått höll mej vaken... fråga inte vad ... :S  


ajja de var nog allt så länge... pussar

 



Presentation


Heter Magdalena men kallas för Madde.
Är 24 år och bor i Malmö.
I min blogg skriver jag om min vardag, om sex & relationer och om allt för att göra dej säkrare,gladare och snyggare.

Blogstart.se

har du nått du undrar eller kanske har du nått att säga? skriv till mej på:  highheelslady@live.se

26 besvarade frågor

Translate my blog into your own language

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

vill DU ha fler läsare?

tråkigt? kika in någons blogg

RSS

något för dej?

Loading

Blogglistan

Blogglista.se

Ovido - Quiz & Flashcards