Fabelis

Direktlänk till inlägg 19 december 2011

Årets 74 hetaste tips

Av Fabelis - 19 december 2011 13:51


hej alla sötnosar!


jag vaknade för x antal timmar sedan flr att jag skulle iväg på möte,men självklart så skulle det vara inställt.... ajja


nu sitter jag på balkongen me kaffekoppen i en handen o cigarett i den andra... jessy matador-alllez olla olé i högtalarna o J på sms :) underbart hihi



i alla fall igår hade jag en mysig dag me min älskade mamma o pappa till halv nio på kvällen typ... sedan var det en runda i stan me thuliisen... :) det var jätte kallt men inget en kopp kaffe från pressbyrån inte kunde fixa hehe :P vid halv nio ringde någon till mej från privat nr ... o de e bara en preson som ringer från privat.... o jag blev lite irriterad.... men jag släppte de... när jag hade kommit hem vid halv tolv så tänkte jag... ska jag ringa idioten? o se vad han ville men jag sket i de tänkte att de e lika bra ... men vid tolv någongång så ringde han... ohh... den människan borde sättas in på psyket! seriöst.... han e sjuk i huvudet....

jag ska sitta hemma till halv fyra typ sedan e de stan me mamma :) ska posta julklappen till J's son ( Z ) han e så jävla söt!!! o så ska vi kolla lite i affärer... självklart hehe annars så har jag nog inga planer för idag, vi får se vad dagen bjuder på :)


tänkte skriva nått från cosmopolitan :


Årets 74 hetaste tips:

1. planera redan på måndagen vilken trerättsmiddas ni ska laga tillsammans i helgen.Och vad ni ska göra mellan rätterna.


2.Ha höga krav! En studie visar att chansen är större att du får orgasm med någon du tycker är riktigt,riktigt het.


3.Cosmos killpanel var 100 procent eniga. Det hetaste messet man kan få är '' jag vill ha dej nu''.


4.Utmaning: skicka ett mejl till din partner som inleds med '' när jag kommer hem ikväll ska jag...''


5.Tvättdag? Sitt på kanten av tvättmaskinen och vira benen runt hans midja. Hett tips: Slå på ett av de längsta programmen.


6.Mumsa loss på lussebullar- en färsk undersökning visar att saffran är ett afrodisiakum.


7.Amerikanska Cosmo frågade på Twitter om fortsättningen på '' Let's make love...'' Svaret löd: ...in the SSAUNAAA:


8. ...somewhere we can get caught.


9. ...after I've finished reading Cosmo.


10.Om du är nära men behöver en liten push över kanten,testa att ändra tempot och kniiiiiiipa.


11.Be honom kyssa dej ömt i nacken under förspelet- efter brösten och underlivet är nacken svenska kvinnors mest erogena zon,enligt en rapport.


12.Enligt en studie gjord av UCLA är de bästa låtarna att ha sex till alla låtar av Marvin Gaye, She will be loved av Maroon 5 och David Guettas Sexy Bitch.


13.Strö zinkrika sesamfrön över din sallad.Zink ökar dina testosteronnivåer vilket kan leda till ökad sexlust.


14.''Don't call my penis cute. Even if it's dressed as a care bear,and it's giving you a care stare''. -Ashton Kutcher i filmen No strings attached.


15.Lägg en kudde under rumpan när ni kör missionären. Vinkeln ökar chansen att han kommer åt din G-punkt.


16.Låtsas att det händer!En studie visar att när kvinnoe härmade andhämtningen de har när de får orgasn,kunde de hjälpa den riktiga varan på traven. Plötsligt händer det...


17.Hyr hem DVDn Bridesmaids och skratta loss. Ett leende är guld värt även när det gäller kärlek. var positiv, inget är så osexigt som sura och negativa människor.Bra att tänka på när man raggar.


18.Inled veckan på ett sexigt sätt. Ett par varv i sänghalmen råder bot på måndagsdeppighet, enligt vissa experter.


19.På G-punktsjakt? Se till att vara riktigt upphetsad, det är då du lättast känner den.


20.Planerar ni semester till Miami? Boka en middag på restauranden Tantre,där alla rätter är komponerade av lusthöjande ingredienser.


21. ... eller besök Hylteberga gård,Skandinaviens enda bed and breakfast för naturister. Om du gillar tanken på att semestra naken,vill säga.


22. Eller varför inte satsa på en helg i Göt-la-borg? Enligt en undersökning är det den sexigaste dialekten.


23.Mot gymmet! Studier visar att kvinnor som tränar regelbundet får dubbelt så många orgasmer jämfört med de som inte gör det.


24.''Blicken'' var den enhetliga svaret bland både män och kvinnor på frågan vad de tänder mest på hos det andra könet.Tips Rama in dina ögon med 2000 Calorie mascara från Max Factor,130 kr


25. En av de vanligaste fantasierna hos svenskar är att ha sex utomhus. I vinter: Inled förspelet ute i det fria och gå sedan hem och få upp värmen.


26.''Hi Willian and Kate,it's Russell Brand. I've got some marital advice.Spice up things in the bedroom by pretending to be French.'' -Komikern ( och Katy Parrys man) ger äktenskapsräd till de brittiska kungligheterna.


27. Lär känna dej själv,bokstavligt talat. Utforska vilken berörning som funkar bäst för just dig,och utbilda sedan din partner.


28.Du når lättast klimax om du tänker på något eggande ( hur het din kille än är ).Behöver du inspiration? Ola Rapace,Alexander Skargård och Joel Kinnaman är de männen vi helst vill ligga med,enligt en undersökning.


29.En av sakerna som gjorde sexscenen i Twilight så het var att de hade väntat och väntat och väntat...Bygg upp stämningen ni med,genom att komma överens om en vecka då ni absolut inte får ha sex. Vi lovar,det är värt de.


30.32 procent fantiserar om att ha sex med sin kollega och 15 procent har haft sex på jobbet. Är det mad man-febern? Cosmo tycker: En fantasi som är bäst att behålla som en fantasi.


31. I radioprogrammet Hallå P3 avslöjade Blondinbella sitt bästa knep för att hångla mycket: När hon ser en söt kille går hon fram och ber om att få ta en bild till bloggen. Lärodom: Att våga ta intiativ lönar sej.


32.''No matter ehat you do,don't fake in bed''.


33.'' Klä av varandra på ett sexigt sätt. Kyss varandra över hela kroppe och använd tänderna för att få av plaggen. Börja långsamt för att sedan öka tempot.Bättre förspel finns inte!


34.Eric Amarillos vill du ligga med mej nu blev årets sommarplåga. att vara rättfram kan löna sej. Forskning visar att kvinnor är tydliga med vad de vill ha i sägen också får orgasm oftare.


35.Var femte svens i ålderna 20-35 år har träffat ocj inlett en sexuell repation med någon genom nätet. Tips: Gör kondomen till en del av förspelet.


36.Black swan vann en Oscar för bästa film. Har du testat ställningen''dansaren''?Stå mitt emot varandra,kyss och kramas samtidigt som du låter honom lyfta ditt ena ben och komma in i dej.


37.Mila Kunia (från Black swan ) sågs nyligen i komedin Friends whit benefits där hon spelade mot Justin Timberlake.Men ett KK-förhållande är inget som hon skulle kunna ha i verkliga livet: ''Casual sex is like communisim - good in theory,in execution it fails.


38.Justin Timberlake dök också upp på vita duken som läraren i filmen Bad teacher. Enligt en undersökning är just lärare det yrket vi främst drömmer om att ha i sängen. Rollspel,någon?


39.Stäng av mobilen! En ringande lur eller ett pling från Wordfeud kan störa även den hetaste akten.


40.''Everyone probably things that I'm a raving nymphomanic,that I have an insatiable sexual appetite,when the truth is I'd rather read a book'' .-Madonna


41.Utmaning: Nästa gång ni har sex, testa att göra allting,förutom att ha samlag.


42.'' Låt det hända spontanat och variera sexet ofta.Börja egga varandra nör ni är ute på stan till exempel. Viska lite dirty saker till varandra och ta på varandra nör ingen ser. Och låt det sedan hända... I bilen kanske?


43. 36 procent av tillfrågade kvinnor säger att de regelbundet fejkar orgasm. Tips: Berätta för din partner, det är det första steget till förändring.


44.Byt din vanliga deckare mot en erotisk novell.


45.Stress Inte bara en bummer i vanliga livet,utan också en riktig lustdödare. Tips-.Njut av en massage,lyssna på avslappnande musik och ge dig tid att komma på rätt humör.


46.Vissa forsskare menar att ett par bitar choklad kan vara mer effektivt än ett förspel. Mmmmmmmmarabou.


47.Get on top! Du bestämmer inte bara hastigheten och djupet,utan du kommer också åt att tillfredsställa dej själv samtidigt.


48.För mycket alkohol dämpar sexlusten,och minskar vår möjlighet att få orgasm.Så ta det lugnt me glöggen!


49.Enligt en ny studie är killen den som med störst sannolighet blir bakbunden under sex.Shoppingtips: Handklovar från Pistill.se,329 kronor.


50.Krydda till filmkvällen. Hyr hem klassikern 9½ vecka.


51.''Använd en sexleksak.Antingen köper du något som en överrasking,vilket aldrig slår fel, eller så pratar ni ihop er. Sakerna behöver inte kosta mycket, du kan ju fixa det mesta hemma. En handduk blir snabbt en ögonbindel,ett skärp ett oar handklovar.


52. Främja folkhälsan! Att ha sex en gång i veckan kan motverka hjärt-och kärlproblem, visar en studie.


53.Fotfetischen är den vanligaste sexuella fetischen i västvärlden. Ännu en anledning till att shoppa skor!


54. Hångla loss! Kyssar är bra för tänderna,eftersom all extra saliv som uppstår ( eller byts ) hjälper till att hålla munnen ren.


55.Ge dej själv en julklapp : Be din partner att göra det du tycker än allra,allra skönast.


56.Medellängden på de flesta förspel är 20 minuter.Kan ni testa att dra ut på det ännu lite längre ikväll?


57.''Hur får jag ännu mer lust?'' är en väldigt vanlig fråga. Experterna säger: Ju mer sex du har, desto mer vill du ha det.


58. 61 procent av tillfrågade kvinnor säger att de eggas av själva tanken att köpa sexleksak. Vi säger: Shop till you drop, baby!


59.Marilyn Monroe är en av alla kvinnor som upplevt svårigheter med att få orgasm.Mindtricket som hjälpte henne: Föreställ dig att din upphetsning är som en lampa med dimmer.Först lyser lampan med ett svagt ljus,sedan starkare och starkare och starkare tills den lyser i ett klarrött ljus.


60.Enligt forskning ligger det i mäns gener att älsa rumpor modell större, eftersom det är ett tecken på fertilitet. så rocka den där bootyn!


61.''Kolla honom självsäkert rakt in i ögonen samtidigt som du gör det du själv tänder på mest,så lovar jag att han tänder på det exakt lika mycket som du.


62.Svårt att slappna av i sängen? Gör som Beyoncé och utveckla ett alter ego. Hennes Sasha Fierce hjälper henne att våga på scen.


63. 56 procent av alla kvinnor väntar på att han ska ta första steget till en het akt. Utmaning: Nästa gång lusten faller på,testa att vara den som förför.


64.Många kvinnor fokuserar på mannens njutning.Nyårslöfte 2012: GÖR TVÄRTOM


65. Push your love button! Tillfredsställ dej själv med handen samtidigt som ni har sex. För majoriteten av alla kvinnor är den stimuleringen nödvändig för att kunna få orgasm.


66.Minst lika viktigt som akten är tiden efter. Forskning visar att det är under efterspelet som vi knyter an till varandra. Räkneform: Tiden för samlag x2=tiden för efterspel.


68.'' Överraska med ett nytt sexigt underklädesset i spets: behå,stringtrosor och stayups med tillhörande strumpebandshållare. Lägg dej sedan på söngen alldeles redo. När han kommer in och hittar dej där kommer han att bli både chockad,glad och tänd!


69.Inled morgonen med en dusch-tillsammans.


70.Smit från jobber för ett '' extern mote'' med din partner.


71.Ha sex delvis påklädda,som vissa av karaktärerna i den senaste säsongen av true blood. Hett!


72.Ladda ner appen Sex dice och utmana honom på en omgång ( hint: Båda blir vinnare ).


73. 11000 amerikaner skadar sig varje år när de har sex.Tips:Skeden är inte bara mysig,utan också säker.


74.Varje dag pågår cirka 100 miljoner samlag.Den populäraste ställningen? Missionären. Gör klassikern ännu skönare med massageolja.

 

såå... fan vad det var jobbigt att skriva allt :P hehe




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fabelis - 21 september 2016 10:53

Ny vlogg uppe 😁 Vlogg vecka 👌🏼 vad tycker ni ?  ...

Av Fabelis - 8 september 2016 22:17

  Ni har väl inte missat min GIVEAWAY som jag har på min andra blogg ?    direkt länk -> http://nouw.com/fabelis/giveaway-september-26806260 ...

Av Fabelis - 15 juli 2016 23:56

Ni har väl inte missat att denna bloggen har stått still HUR LÄNGGE SOM HELLST? Jag har en annan blogg nu och så har jag en omröstning just nu Så in och kolla  http://nouw.com/fabelis ...

Av Fabelis - 26 september 2015 19:41

        tänkte bara tipsa om min tävling på min nya blogg LUSH PRODUKT LIGGER I POTTEN :D Vae med här :        http://mrsmadde.com/2015/09/26/espresso-houselushtavling/ ...

Av Fabelis - 25 mars 2015 20:32

VÄLKOMMEN OCH TÄVLA :D UTSER 3 VINNARE   http://mrsmadde.com/2015/03/25/beauty-box-tavling-3-vinnare/ ...

Presentation


Heter Magdalena men kallas för Madde.
Är 24 år och bor i Malmö.
I min blogg skriver jag om min vardag, om sex & relationer och om allt för att göra dej säkrare,gladare och snyggare.

Blogstart.se

har du nått du undrar eller kanske har du nått att säga? skriv till mej på:  highheelslady@live.se

26 besvarade frågor

Translate my blog into your own language

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

vill DU ha fler läsare?

tråkigt? kika in någons blogg

RSS

något för dej?

Loading

Blogglistan

Blogglista.se

Ovido - Quiz & Flashcards